Sanitair installateur met uitstekende vakkennis

  Oplossingen op maat

  Gegarandeerde kwaliteit

  Van A tot Z

  Ook voor totaalprojecten

Wil je een nieuwe douche installeren? Of heb je een lekkende kraan? Norkan is jouw sanitair installateur voor elke klus, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Met onze passie en uitstekende vakkennis nemen we jouw sanitair graag onderhanden.

Een sanitair installateur nodig?

Norkan is jouw sanitair installateur waar je altijd op kunt rekenen! Wij zorgen steeds voor een correcte installatie en een snelle en professionele herstelling indien nodig. Zo zijn eventuele sanitaire problemen snel van de baan.

Nieuwbouw of renovatie

Wij installeren sanitaire voorzieningen zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten. Gaat het om een nieuwbouw? Dan kleden wij de ruwbouw verder aan en installeren wij jouw douche, bad, toilet en lavabo. We passen hetzelfde principe toe bij een badkamerrenovatie en zorgen in dit geval voor een nette afbraak van de oude badkamer.

Waterverzachters en regenwaterpompen

Naast de gebruikelijke sanitaire installaties zoals een toilet of een douche, zorgen we ook voor het installeren van waterverzachters en regenwaterpompen. Met een waterverzachter verleng je de levensduur van je huishoudelijke apparaten omdat het water ontkalkt wordt.

Een regenwaterpomp laat je waterfactuur aanzienlijk dalen omdat je gebruik maakt van regenwater in plaats van leidingwater voor bijvoorbeeld het besproeien van je tuin of het doorspoelen van je toilet.

Totaalproject op het oog?

Wil je naast het installeren van je sanitair ook andere zaken aanpakken? We begeleiden jou graag doorheen de verschillende fasen van jouw totaalproject. Samen bouwen we aan de toekomst van jouw droomwoning.

sanitair installateur

Gespecialiseerd advies nodig?

Ben je op zoek naar een sanitair installateur? Of wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van sanitaire installaties? We stellen graag een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor jou op.