Eén contactpersoon voor jouw nieuwbouw sanitair

  Oplossingen op maat

  Gegarandeerde kwaliteit

  Van A tot Z

  Ook voor totaalprojecten

Bij een nieuwbouwproject moet je oneindig veel keuzes maken. Het is niet altijd eenvoudig om een goed overzicht te behouden. Norkan kan je helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwbouw sanitair. We zorgen voor de volledige installatie van sanitair, verwarming, airco en ventilatie.

Eén aanspreekpunt voor het volledige project

Norkan is jouw aanspreekpunt tijdens de volledige duur van het project. Wij brengen al jouw wensen en noden in kaart en streven naar een top eindresultaat. Wij volgen elke stap nauwgezet op waarbij we steeds open en transparant met jou communiceren.

Centrale verwarming

Wil je graag je nieuwbouw voorzien van centrale verwarming? We zorgen ervoor dat de installatie snel en vakkundig gebeurt met een minimum aan overlast.

Sanitair

Als expert in sanitair installeert Norkan jouw douche, bad of toilet met alle deskundigheid. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor de volledige installatie van jouw nieuwbouw sanitair.

Airco

Naast sanitair plaatst Norkan ook airco’s in nieuwbouwprojecten. Zo houd je je ruimtes koel in het zomerseizoen en verwarm je diezelfde ruimtes als het wat kouder wordt. Dankzij onze splitsystemen (koelen/verwarmen) gebruik je jouw airconditioningsysteem in alle seizoenen en is de temperatuur in huis altijd optimaal.

Ventilatie

Het installeren van ventilatie is verplicht in nieuwbouwprojecten.

Benieuwd naar de ventilatiemogelijkheden voor jouw project? Norkan is erin gespecialiseerd om jouw nieuwbouwproject te voorzien van de juiste ventilatie. Met onze passie en snelle service zorgen we ervoor dat de installatie tiptop in orde is.

Totaalprojecten

Heb je een groter project in gedachten? Norkan is van alle markten thuis. Een badkamer of een keuken? Norkan gaat geen uitdaging uit de weg! Met onze persoonlijke aanpak en bewezen expertise bouwen we jouw badkamer of keuken van A tot Z. Hiervoor doen we beroep op betrouwbare partners. Daarnaast maken wij ook deuren, meubels en glazen wanden op maat.

nieuwbouw sanitair

Gespecialiseerd advies nodig?

Wil je graag meer informatie over hoe we samen met jou jouw nieuwbouw sanitair kunnen realiseren? Of denk je eraan om binnenkort een nieuwbouwproject te starten? Neem dan contact met ons op. We stellen graag een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor jou op.