Badkamerrenovatie: van afbraak tot afwerking

  Oplossingen op maat

  Gegarandeerde kwaliteit

  Van A tot Z

  Ook voor totaalprojecten

Bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken. Er duiken geregeld onvoorziene problemen op en vaak ligt de kostprijs hoger dan verwacht. Samen met jou gaat Norkan altijd op zoek naar de beste keuze voor jouw badkamerrenovatie. Met onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring renoveren we jouw volledige badkamer.

Badkamerrenovatie van A tot Z

Wij voorzien de volledige installatie van sanitair voor elk renovatieproject. Wil je je oude badkamer graag een complete opfrisbeurt geven? Wij helpen je graag bij deze klus.

Hoe gaan we te werk?

Eerst maken we een gedetailleerd ontwerp van de badkamer op basis van jouw noden en wensen. Nog niet 100% tevreden? We passen het ontwerp aan tot je helemaal tevreden bent. Heb je eerder een kleinere badkamer? Dan zorgen wij ervoor dat de meubels op maat gemaakt worden.

Plafond opnieuw opbouwen en afwerken

Bij een badkamerrenovatie gaan wij altijd chronologisch te werk. Indien nodig vervangen we eerst het bestaande plafond. Daarna voorzien we de muren en het plafond van nieuwe isolatie en werken ze af met OSB en gipskartonplaten. Als laatste stap gaan we over tot de bepleistering.

Vloer en wanden betegelen

Wanneer we klaar zijn met de eerste fase gaan we over tot het plaatsen van alle elektrische leidingen, het sanitair en de verwarming. We egaliseren en betegelen de vloer en wanden met de door jou gekozen tegels.

Badkamer afwerken

Eens alles geïnstalleerd is, gaan we over tot de volledige afwerking van de badkamer. We plaatsen de nodige badkamermeubels. Een sierradiator is een leuke oplossing om je toilet te scheiden van de rest.

Een andere renovatie op het oog?

Naast een badkamerrenovatie kan je ook op ons rekenen voor jouw andere renovatieprojecten zoals een keukenrenovatie. Daarnaast maken wij ook deuren, meubels en glazen wanden op maat. Ideaal om jouw badkamer of een andere ruimte een unieke toets te geven.

badkamerrenovatie

Gespecialiseerd advies nodig?

Droom je al jaren van een badkamerrenovatie? Of wil je liever een nieuwe badkamer plaatsen? Neem dan contact met ons op. We stellen graag een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor jou op.