Centrale verwarming installeren op maat

  Oplossingen op maat

  Gegarandeerde kwaliteit

  Van A tot Z

  Ook voor totaalprojecten

Wil je een centrale verwarming installeren? Of ben je op zoek naar een inbouwhaard op gas? Norkan is de specialist voor elke verwarmingsklus, zowel bij renovatie- als bij nieuwbouwprojecten. We begeleiden jou graag tijdens de installatie van jouw centrale verwarming of inbouwhaard en zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk correct werkt met een minimum aan overlast.

Stookolie- of gasinstallatie

Heeft jouw woning nood aan een nieuwe centrale verwarming? Is jouw verwarmingsketel dringend aan vervanging toe? Of je nu kiest voor een stookolie- of gasinstallatie, we zorgen altijd voor de beste oplossing op maat van jouw woning. Bij de installatie van jouw centrale verwarming maken we gebruik van een aantal gerenommeerde merken zoals Vaillant, Bulex, Remeha of Elco.

Vloerverwarming op maat

Met vloerverwarming kies je voor betaalbare luxe. Het is niet alleen heel onderhoudsvriendelijk maar ook energiebesparend. Je geniet van een aangename temperatuur zonder hoge stookkosten. Bij vloerverwarming liggen de verwarmingsbuizen op een vaste afstand van elkaar waardoor de warmte zich gelijkmatig verspreidt over de volledige ruimte. Bovendien heb je geen radiator meer nodig.

Laat je centrale verwarming installeren, onderhouden of herstellen

Norkan installeert, onderhoudt en herstelt jouw verwarming volgens de regels van de kunst. Ga je voor vloerverwarming, een inbouwhaard op gas of een klassieke centrale verwarming met ketel en radiatoren?

Hou er bij je keuze rekening mee dat een onderhoud aan een stookolie-installatie jaarlijks verplicht is. Bij een gasinstallatie is dit om de twee jaar.

Totaalproject op het oog?

Wil je naast het installeren van een centrale verwarming ook andere zaken aanpakken? Op ons kan je rekenen om jouw project van A tot Z in goede banen te leiden. Met onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring bouwen wij mee aan de toekomst van jouw droomwoning.

centrale verwarming installeren

Gespecialiseerd advies nodig?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een centrale verwarming? Of denk je eraan om binnenkort vloerverwarming te installeren? Neem dan contact met ons op. We stellen graag een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor jou op.