Norkan: de loodgieter op maat van jouw wensen

  Oplossingen op maat

  Gegarandeerde kwaliteit

  Van A tot Z

  Ook voor totaalprojecten

Heb je een loodgieter nodig? Dan ben je bij Norkan aan het juiste adres! Of het nu gaat om het plaatsen van centrale verwarming, het plaatsen van een nieuw bad of douche of het installeren van airco: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise in huis om jouw project in goede banen te leiden.

Jouw all-round loodgieter

Centrale verwarming, sanitair, airco en ventilatie zijn niet de enige diensten waarvoor je op ons een beroep kan doen. Droom je al lang van een nieuwe badkamer? Wij renoveren jouw volledige badkamer van A tot Z! Ook voor totaalprojecten kan je bij ons terecht. Nieuwbouw of renovatie? Op ons kan je altijd rekenen.

Daarom kies je voor Norkan

Sinds onze start in 1994 zijn wij uitgegroeid tot specialist-loodgieter in de regio Liedekerke, Denderleeuw en Ninove. Door de jaren heen is ons werkgebied alleen maar uitgebreid. Norkan is vandaag de dag ook actief in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Je vraagt je misschien wel af van waar de naam Norkan komt? Daar zitten Norwin en Karin, de drijvende krachten achter het groeiende bedrijf, voor iets tussen. Karin staat in voor de administratie en zorgt ervoor dat achter de schermen alles in goede banen wordt geleid. Norwin steekt liever zijn handen uit de mouwen: met zijn expertise brengt hij elke klus tot een goed einde.

Norkan garandeert telkens weer uitstekende service en topkwaliteit van de bovenste plank. Met heel veel passie en gedrevenheid zorgen wij ervoor dat het eindresultaat tot in de puntjes afgewerkt is.

loodgieter

Gespecialiseerd advies nodig?

Wil je meer informatie over onze verschillende diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder en stellen een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor jou op.