Airco installateur met jarenlange ervaring

  Oplossingen op maat

  Gegarandeerde kwaliteit

  Van A tot Z

  Ook voor totaalprojecten

We kijken met z’n allen volop uit naar de zomer, maar een te warme woning vindt niemand aangenaam. Een airco zorgt ervoor dat je woning koel blijft. Norkan is de airco installateur bij uitstek. We installeren jouw aircosysteem met een minimum aan overlast.

Een airco op maat

Airco zorgt voor een koele ruimte tijdens de warme zomerdagen. Een airconditioningsysteem gebruikt koelvloeistof om de lucht af te koelen. Samen met een goede ventilatie verwijdert het overmatige luchtvochtigheid. Zo creëer je een aangename temperatuur in huis. Door een aircosysteem te installeren bespaar je heel wat energie(kosten).

Gebruik een airco ook voor verwarming

Een airco kan je ook perfect gebruiken om je huis te verwarmen. Voor het verwarmen van een ruimte wordt de koelcyclus van het aircoapparaat omgedraaid. In plaats van warmte uit de lucht in huis te onttrekken, wordt er warmte uit de buitenlucht onttrokken. Een aircotoestel dat zowel kan koelen als verwarmen wordt ook wel eens een lucht-lucht warmtepomp genoemd. Zo’n systeem bestaat uit twee units: een binnen- en buitenunit. Zo kun je razendsnel je woning ook verwarmen. Toch blijft het aangeraden om ook centrale verwarming te installeren.

Totaalproject op het oog?

Wil je naast het installeren van een aircosysteem ook andere zaken aanpakken? Op ons kan je rekenen om jouw project van A tot Z in goede banen te leiden. Met onze persoonlijke aanpak bouwen wij mee aan de toekomst van jouw droomwoning.

airco installateur

Gespecialiseerd advies nodig?

Wil je meer informatie over de verschillende aircosystemen? Of ben je op zoek naar een airco installateur voor jouw woning? Neem dan contact met ons op! We stellen graag een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor jou op.